Αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού αποτελεί, όπως ήταν αναμενόμενο, ο απόηχος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision καθώς επίσης και ο αποκλεισμός της Γιάννας Τερζή.

Η εμφάνιση της Ελλάδας ήταν απογοητευτική σε αντίθεση με αυτή της Κύπρου, όπου η Ελένη Φουρέιρα στοχεύει πλέον στη νίκη.

Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της ήταν ιδιαίτερα καυστικοί.

Κώστας: Πήγε ξυπόλητη στ’ αγκάθια, την άφησαν να εκτεθεί.

Φαίη: Απογοητεύτηκε η ίδια και ήταν σαν εκείνη την ώρα να μην έδωσε το 100% του εαυτού της. Εδώ και τρία χρόνια έλεγε η Φουρέιρα ότι θέλει να πάει. Στείλε τη αφού την έχεις δει επί σκηνής τι κάνει στα νυχτερινά μαγαζιά που εργάζεται. Αυτό έκανε και χθες. Δηλαδή την έβλεπες, την είχες, ήθελε να πάει και της έλεγες δεν θέλουμε, θέλουμε να κάνουμε διαγωνισμό.

Θέμης: Το ήξεραν εδώ και μήνες έπρεπε να είχαν πει: πώς θα το στηρίξουμε ρε παιδιά αυτό το πράγμα; Η ίδια η Γιάννα έπρεπε να στελεχώσει την εμφάνισή της με επαγγελματίες για να την βγάλουν καλή πάνω στη σκηνή.

Φαίη: Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άνθρωποι εκεί που αποφασίζουν, είναι λάθος η όλη τους προσέγγιση και προφανώς τα βλέπουν λάθος. Ξαναλέω, όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτή την εικόνα, λες θα το κάνω και κάτι θα κερδίσω. Δεν μπορείς μετά να λες πάμε σε πρόχειρο διαγωνισμό. Από εκεί και πέρα άστο.

Κώστας: Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ λέει ότι το κάνουμε υποχρεωτικά.

Φαίη: Ας βάλουν τον Θέμη που ξέρει να τους πει πέντε πράγματα. Είναι άσχετοι! Είναι άσχετοι, συγγνώμη!

Δείτε το βίντεο:

Κώστας: Η ΕΡΤ δεν νομίζω ότι χάρηκε πολύ με τη νίκη της Φουρέιρα χθες. Εμένα αυτό που μου εξέπεμψαν οι σχολιαστές, δεν είπαν ούτε μία στιγμή μπράβο στην Κύπρο. Δεν είπε κανείς μπράβο Ελένη πάμε να κερδίσεις.

Δείτε το απόσπασμα: