Για τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη φετινή Eurovision μίλησε σήμερα το πρωί η Αρετή Κετιμέ, η οποία είχε αρχικά καταθέσει υποψηφιότητα στον ελληνικό τελικό, όμως στην συνέχεια αποσύρθηκε καθώς οι εταιρεία της έμαθε τελευταία στιγμή για την εγγυητική επιστολή που χρειάζεται και τους οικονομικούς όρους.

«Δεν το περίμενα και να σας πω την αλήθεια, ακόμα δεν το έχω πιστέψει γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αδικία. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τραγούδι άξιζε πολύ περισσότερο. Δηλαδή χθες πέρασαν τραγούδια που τυπικά έχουν κάτι αδιάφορο. Δεν μου άρεσαν κάποιοι που πέρασαν και αυτό δεν το λέω επειδή είμαι Ελληνίδα. Δεν μου άρεσαν. Το τραγούδι της Γιάννας μου άρεσε. Έχει κάτι ελληνικό», σχολίασε η Αρετμή Κετιμέ.

«Μήπως το καθαρά ελληνικό δεν συγκινεί την Ευρώπη;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου…

«Νομίζω ότι αυταπατόμαστε κάθε φορά. Η Ευρώπη δεν ξέρει τι θέλει η ίδια. Καλό θα ήταν να κρατάμε τη δική μας χροιά, το δικό μας χρώμα και χαρακτήρα. Θεωρώ ότι η Γιάννα Τερζή έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν θεωρώ ότι ήταν φτωχή η σκηνική παρουσία. Ήταν η Γιάννα Τερζή. Ήταν αυτό που ήθελε να παρουσιάσει αυτή η κοπέλα. Τι φτωχό; Αφού έχει τη φωνή της. Ο Πορτογάλος πέρσι δεν είχε φτωχή σκηνική παρουσία; Είχε τη φωνή του», απάντησε η Αρετή Κετιμέ.