Για τα τραγούδια του, την αναγνώριση και την αναγνωρισιμότητα αλλά και περίεργα περιστατικά που του έχουν συμβεί με θαυμάστριες, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Δήμας.

 «Η αναγνωρισιμότητα και η αναγνώριση είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Για να γίνεις εύκολα αναγνωρίσιμος, πρέπει να σε βλέπουν στα περιοδικά; στις τηλεοράσεις, παντού και πολλές φορές να ακολουθείς έναν συγκεκριμένο μηχανισμό. Εγώ δεν επέλεξα την υπέρμετρη προβολή, η οποία ενδεχομένως να μου δημιουργούσε εξαρτήσεις από τον άνθρωπο που θα μου την έδινε. Ποτέ δεν ήθελα να έχω κοντά μου ανθρώπους που θα ήταν παρεμβατικοί στην καριέρα μου, οπό-, τε προτίμησα την επίπονη οδό. Δεν ξύπνησα μια μέρα και με ήξερε όλη η Ελλάδα. Με. έψαξαν μέσω των τραγουδιών μου. Και ξέρεις τι όμορφο που είναι να σε μαθαίνουν μέσα από τα τραγούδια σου και όχι μέσα από ίντριγκες ή σχέσεις;» είπε στο Down Town και συνέχισε για τους πειρασμούς της νύχτας:

«Θέλει αντίσταση στους πειρασμούς, αλλά έχω μεγάλη εγκράτεια. Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Μια φορά, μία fan μπήκε φουριόζα στο καμαρίνι, με έσπρωξε και έβγαλε τα ρούχα της. Της είπα "βγες έξω τώρα". Κάποιες κάνουν τατουάζ με τους στί­χους μου, με τα αρχικά του ονόματος μου. Στην αρχή αυτό με προβλημάτιζε, αλλά μετά σκέφτηκα ότι κάποιος μπορεί να ταυτίζεται με τα τραγούδια μου».