Συγκλόνισε ο Τζώρτζης Παπανικολάου: Οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός… καρκίνος, ήταν σοκ! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου το μεσημέρι της Κυριακής επισκέφθηκε τη θεία του… Σάσα Σταμάτη! Θεία και ανιψιός πήραν αγκαλιά ο ένας τον άλλον στο Ooh la la! και συζήτησαν για όλα. Φυσικά, το MasterChef και η Γωγώ βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας. Όμως, υπήρξε ένα σημείο της κουβέντας που συγκλόνισε τους πάντες και φανέρωσε στο κοινό το άλλο πρόσωπο του Τζώρτζη…

Πριν από 3 χρόνια, ο Τζώρτζης Παπανικολάου έχασε τον πατέρα του από καρκίνο στη γλώσσα, μέσα σε διάστημα 4 μηνών. Ο πρώην παίκτης του MasterChef συγκλόνισε με την εξομολόγησή του.

«Παρουσιάστηκε ένα οίδημα στον πατέρα μου, στη γλώσσα, Μάη μήνα, τρεις μήνες πριν φύγω για σεζόν. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός, καρκίνος. Ήταν σοκ για μένα αυτό. Πάντα άκουγα για τον καρκίνο αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει στο σπίτι μου. Επειδή τα αδέρφια μου είναι όλα διασκορπισμένα, έπρεπε να μείνω εγώ. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι, μέσα σε 4 μήνες τον έχασα. Είχαμε φτάσει σε σημείο να τον ταΐζω με σύριγγα γιατί δεν μπορούσε. Τον ταΐζω και μόλις τελειώνει τελευταία μπουκιά, κλείνει τα μάτια. Έπαθα σοκ!».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.