Η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερη για τον Νίκο Οικονομόπουλο ο οποίος εμφανίστηκε στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας.  

 Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Fix και φυσικά το κοινό της συμπρωτεύουσας τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Φυσικά δεν έλειψαν και οι μεγάλες εκπλήξεις όπως για παράδειγμα όμορφες επισκέψεις στο καμαρίνι του τραγουδιστή αλλά και λαμπερές εμφανίσεις όπως βέβαια και... απουσίες. Η πιο σημαντική βέβαια αυτή της Ευαγγελίας Αραβανή η οποία λόγω του μεγάλου τελικού του Dancing with the stars 6 που παρουσίαζε, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά του.  

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά του, υποδέχτηκε στο καμαρίνι του κάποιους από τους συντελεστές της παράστασης "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" που αυτόν τον καιρό έχει παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσά τους η Παρθένα Χοροζίδου, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Παντελής Καναράκης.  

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αμέσως μετά την εκπομπή της ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για ένα όμορφο διήμερο.

Πηγή: gossiptv.gr