Γιώργος Αγγελόπουλος: Το παρασκήνιο στην ερωτική σκηνή του Τατουάζ και ο γνωστός ρόλος που απέρριψε (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», επιφύλαξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Ντάνος, από την πλευρά του, είπε στην παρουσιάστρια ότι του έφερε γούρι η προηγούμενη συνάντησή τους, όταν ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Τατουάζ. Πάνω στην κουβέντα για το δημοφιλές σίριαλ του Alpha, λοιπόν, η Ελένη θέλησε να τον ρωτήσει λεπτομέρειες για την πρόσφατη ερωτική του σκηνή στη σειρά και αν ένιωσε άβολα. Ο Γιώργος, αρκετά συγκρατημένος, εξομολογήθηκε:

«Εντάξει, ένα φιλί ήταν. Σκάλωσε η μπλούζα και την έσκισα, έγινε πολύ realistic. Και η Ελεονώρα που έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, δεν είναι ότι αισθάνεται τόσο άνετα πάντα. Εδώ δεν είμαι εγώ, είναι ο Στέφανος Λαμπίρης. Αν έχεις 3-4 κάμερες γύρω και σε γράφουν για ένα σίριαλ, νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε ότι απέρριψε δύο πρωταγωνιστικούς θεατρικούς ρόλους. Χωρίς να πει ακριβώς σε ποιους ρόλους αναφέρεται, τον έναν τον «φωτογράφισε» με τα λεγόμενά του: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία θα έλεγα. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.