Η πρεμιέρα του Survivor έγινε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Η έκπληξη, όμως, ήρθε τρία 24ωρα μετά, με την έλευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παραλία και την ένταξή της στην ομάδα των Διασήμων. «Δεν ξέραμε τίποτα για τη συγκεκριμένη προσθήκη. Όταν μπήκε μέσα στο παιχνίδι, χάρηκα γιατί τη γνώριζα και λέγαμε και τρεις κουβέντες. Η Κωνσταντίνα μπήκε πολύ γρήγορα στο κλίμα και για μένα ήταν λες και ήταν εξαρχής μαζί μας» δηλώνει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα η Όλγα Φαρμάκη.

Μέχρι την ημέρα που μπήκε στο Survivor, η τηλεοπτική εικόνα της Κωνσταντίνας ήταν εκείνη της παρουσιάστριας με το προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μακιγιάζ και ντύσιμο. Πόσο εύκολη, άραγε, ήταν η μετάβαση της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας, σε Survivor Κωνσταντίνα;

«Όταν αποφασίζεις να μπεις στο Survivor, γνωρίζεις πως όλα αυτά θα τα αφήσεις πίσω. Επειδή ήξερα την Κωνσταντίνα στην προσωπική της ζωή, θεωρώ πως ήταν εξίσου απλή. Και επειδή ειπώθηκε πως η Κωνσταντίνα είχε διαφορετική συμπεριφορά όταν δεν έγραφαν οι κάμερες, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως τόσο η Κωνσταντίνα όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, τουλάχιστον απέναντί μου, είχαν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είτε υπήρχαν κάμερες είτε όχι. Ήρθε με το χαμόγελό της και ήταν από τα κορίτσια που έκανα παρέα και λέγαμε τα προσωπικά μας. Μάλιστα, την τελευταία μέρα πριν αποχωρήσει από το Survivor, την περάσαμε μαζί. Θυμάμαι έντονα πως μου είχε πει πως δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Την επόμενη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή της ήταν πολύ στενοχωρημένη. Ήθελε να παραμείνει. Κακά τα ψέματα, ύστερα από τόσο καιρό και υπό αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, δένεσαι με κάποιους ανθρώπους, διότι περνάς διάφορες καταστάσεις μαζί τους».

Η Όλγα, με ποια άλλα κορίτσια δέθηκε μέσα στο Survivor; «Με τη Μαρία Σαμαρίνου ήρθαμε σχεδόν αμέσως κοντά. Με την Κατερίνα Χαλικιά είχαμε πολλά κοινά, φτιάχναμε και οι δύο διάφορα πράγματα στην καλύβα. Αλλά και με την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Δαλάκα με την πάροδο του χρόνου κολλήσαμε. Θέλω να πω πως μπορεί με την Ξένια να μην κάναμε πολλή παρέα όσο ήταν στο παιχνίδι, αλλά πάντα είχαμε καλή σχέση, επικοινωνούσαμε και λίγο πριν φύγει είχαμε μοιραστεί αρκετά προσωπικά μας. Είναι ντόμπρο κορίτσι».