Ελένη Φουρέιρα: Με ενόχλησε όταν τα media πλησίασαν την οικογένειά μου

|
THESTIVAL TEAM

Για το αν έχει νιώσει άγχος για τη δημιουργία οικογένειας,  αν ζηλεύει τον εκάστοτε σύντροφό της, αλλά και για το αν ενοχλήθηκε από τα ΜΜΕ, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”.

Έχεις νιώσει ποτέ άγχος για τη δημιουργία οικογένειας;

Άγχος; Μα γιατί; Η οικογένεια έρχεται όταν κανείς είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Το ότι δεν το έκανα μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν ένιωσα έτοιμη. Για μένα δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο στο μέχρι πότε πρέπει κάποιος να παντρεύεται ή μέχρι πότε πρέπει να κάνει παιδί. Μπορεί να πω ότι είμαι έτοιμη σύντομα, μπορεί και σε δύο χρόνια…

Έχεις ζηλέψει ποτέ κάποιον σύντροφο σου;

 Ναι, έχω ζηλέψει, και επειδή η ζήλια είναι κάτι αρρωστημένο, δεν μου άρεσε. Προσπαθώ να κάνω σχέσεις στη ζωή μου που να είναι ανοιχτές και ειλικρινείς, με ανθρώπους που είναι ακομπλεξάριστοι και δεν χρειάζεται να με κάνουν να ζηλέψω για να αισθανθώ κάτι. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να νιώσω αυτό το συναίσθημα.

Υπήρξε κάποια στιγμή που ένιωσες πως τα media ξεπέρασαν τα όρια, όπως π.χ. με δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική σου ζωή;

Με ενόχλησε όταν τα media πλησίασαν την οικογένειά μου και προσπάθησαν να πάρουν συνέντευξη από τους γονείς μου. Θέλησαν να μιλήσουν δηλαδή με ανθρώπους που δεν κάνουν μια δουλειά προβεβλημένη όπως η δική μου και που δεν είναι επιλογή τους να βρίσκονται εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό με ενόχλησε και θα με ενοχλεί πάντα.      

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.