Για το γεγονός ότι έδινε το χέρι του στους αντιπάλους του στο Survivor, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

«Πολλοί με έχουν ρωτήσει για το γεγονός ότι έδινα το χέρι στους αντιπάλους μετά τον αγώνα, είτε κερδίζαμε είτε χάναμε. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε που μου πέρασε ως σκέψη ότι δεν θα το έκανα - στον πρωταθλητισμό νίκη και ήττα υπάρχουν ως δεδομένα. Μαθαίνει να σέβεσαι και να εκτιμάς τους αντιπάλους. Σκέψου ότι στη Βόρεια Καρολίνα όπου ανταγωνιζόμουν τον Μάικλ Φελπς εκείνος, αν και κορυφαίος, ήρθε, με χαιρέτισε και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τους επόμενους στόχους του «Το καμπ στην Καραϊβική ήταν φοβερή εμπειρία, προπονήθηκα με τους καλύτερους ίσως γίνει και άλλο ένα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Επόμενος σταθμός είναι οι Σπέτσες, ένα λατρεμένο νησί όπου έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους και γίνονται μερικές από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας. Όλο το καλοκαίρι θα προπονούμαι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters γιατί είναι γεγονός ότι μέσα στο παιχνίδι λόγω των δύσκολων συνθηκών και του προβλήματος της μέσης μου δεν μπορούσα να προπονηθώ και έχω πολύ χαμένο έδαφος να ανακτήσω».