Εκτενή αναφορά στο Survivor έκανε σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τι ζήτησε από την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, Acun Medya.

Δείτε απόσπασμα των όσων είπε στο People και τη Σόνια Καζόνι:

Στο Survivor πήρες παραπάνω χρήματα, φαντάζομαι, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ εκπομπής.

Δεν το πήγα συγκριτικά. Μου έγινε μία πρόταση, μου έγινε και μία άλλη. Τελικά, έδωσα τα χέρια για το Survivor, όχι όμως για τα χρήματα.

Ήσουν όντως από τους πιο καλοπληρωμένους παίχτες των Διασήμων;

Δεν ξέρω. Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια συνομιλία με τους υπόλοιπους παίχτες για να ξέρω τι έχει πάρει ο καθένας.

Ήταν το κίνητρο και οικονομικό;

Δεν μπορώ να το παραβλέψω, αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με έκανε να κοιμάμαι κάθε βράδυ στην καλύβα και να θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είχαμε μιλήσει για πολλά πράγματα και ομολογώ πως η ομάδα παραγωγής της Acun Medya με έχει εκπλήξει με το πόσο οργανωμένη είναι, πρόκειται για επαγγελματίες στους οποίους μπορείς να στηριχθείς. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να με εμπιστεύονται και να με πιστεύουν. Με έκαναν να νιώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εκθέσουν. Τους είπα «μπορώ να μην βάλω μπικίνι γιατί έχω παραπάνω κιλά;» μου απάντησαν «κανένα πρόβλημα». Κατά τα άλλα ποτέ δεν ρώτησα τι πλάνα θα μου κάνουν, τι θα φανεί από μένα και τι όχι. Δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.