Νέες κατηγορίες κατά της Εύας Σαλταφερίδου εξαπέλυσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μίλησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Μεταξύ άλλων, την κατηγόρησε πως προσπαθεί να χειραγωγήσει τους συμπαίκτες της, ενώ έκανε λόγο και για πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα Αγόρου.

"Παλαιότερα, η ωραία Ελένη σίγουρα ήθελε να κάνει το καλό στον Πάρη. Παρ’ όλα αυτά έκαψε την Τροία. Δεν γνωρίζω οι πράξεις της Σαλταφερίδου που θέλει να κάνει την καλή σε όλους, είτε στην ομάδα της δίνοντας ψήγματα καρύδας, είτε αναφέροντας τους παίκτες με τα υποκοριστικά τους, είτε κάνει διάφορα πράγματα έτσι ώστε να τους χειραγωγεί, θα της βγουν σε καλό ή σε κακό. Η ιστορία θα το δείξει.

Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα, που για μένα δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν σε τελική φάση το παιχνίδι. Θα έπρεπε να πει κάτι πιο τυπικό και κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας. Από τη στιγμή που το έκανε, δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει στο μέλλον", είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Δείτε το βίντεο: