Ένα από τα φαβορί για την πρώτη θέση στη Eurovision 2018 είναι η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Netta Barzilai.

Η τραγουδίστρια μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και σχολίασε τόσο τη δική της συμμετοχή, όσο και την ελληνική και κυπριακή συμμετοχή.

 Η ίδια είναι έκπληκτη με την επιτυχία του κομματιού της και προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη στις ζωντανές της εμφανίσεις. «Το Ισραήλ έχει ήδη κερδίσει φέτος! Αυτό που συνέβη όταν επιλέχθηκα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον διαγωνισμό, σε ένα ριάλιτι που είχε διάρκεια 6 μηνών, αντίστοιχο του The Voice, σημαίνει ότι το Ισραήλ αποδέχθηκε κάτι τόσο διαφορετικό, από το συνηθισμένο. Τόσο ασυνήθιστο!», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Είναι καταπληκτικό. Λατρεύω αυτή την ενέργεια της Μεσογείου» λέει αναφερόμενη στο «Όνειρό μου» και δεν διστάζει να τραγουδήσει στο ρυθμό του.

«Η Ελένη Φουρέιρα έχει τραγουδήσει το «Τι κοιτάς» που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ. Άκουσα το τραγούδι της το Fuego και είναι καταπληκτικό. Το λατρεύω! Πολύ ωραία ενέργεια», σχολιάζει για την αντίστοιχη συμμετοχή της Κύπρου.

«Πιστεύω ότι τα τραγούδια δεν συγκρίνονται μεταξύ τους!», ανέφερε η Netta Barzilai όταν την ρώτησαν ποιο πιστεύει ότι θα πάει καλύτερα στη φετινή Eurovision.