Αυτός είναι ο λόγος που η Μάγκυ άφησε γράμμα μόνο στον Τιμολέοντα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Για την κίνησή της να αφήσει γράμμα μόνο για τον Τιμολέοντα Διαμαντή κατά την αποχώρησή της από το MasterChef μίλησε η Μάγκυ Ταμπακάκη

«Ήθελα να αφήσω κάτι μόνο για τον Τιμολέοντα. Δεν το στέφτηκα εκείνη την ώρα ότι έπρεπε να τους χαιρετήσω. Ακούγεται πολύ άσχημο… Ήμουν χάλια εκείνη την ημέρα. Ήμουν άδεια. Φάνηκε και από τον τρόπο που χαιρέτησα τους κριτές. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μου είπαν να αποχωρήσω από το MasterChef και νιώθω να θέλω να φύγω τρέχοντας. Δεν σκεφτόμουν καθόλου καθαρά. Οπότε, πάω μπροστά, τους χαιρετάω και φεύγω. Κάποια στιγμή, ακούω που μου φωνάζουν πριν φύγω, «θα αφήσεις κάποιο γράμμα;». Γυρνάω, αφήνω δυο λέξεις στο χαρτί και λέω «αυτό για τον Τιμολέοντα». Αφού το ένιωθα. Δεν μπορώ να κάνω ψέματα ότι είμαι καλή και σας αγαπώ όλους και θα βρεθούμε έξω. Δεν μου βγαίνει εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο να υποκριθώ. Μπορεί να βγαίνει πολύ κακό στον κόσμο. Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος», ανέφερε συγκεκριμένα η Μάγκυ Ταμπακάκη μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.