Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία του εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αποκαλύπτοντας πως δεν αναφέρει πουθενά προσωπικά δεδομένα.

Πώς πήρατε απόφαση, να γράψετε την αυτοβιογραφία σας;

«Σκεφτόμουν πάντα να κάνω μια επαναφορά στη ζωή μου, αλλά φοβόμουνα»

Γιατί;

«Διότι θα έπρεπε να αναφέρω και σημεία που θα δείχνανε την ηλικία μου, μια ηλικία που εγώ δεν τη νιώθω. Αυτό είναι το θέμα»

Τι εννοείτε;

«Νιώθω πολύ νεότερος, πιο ενεργητικός»

Πώς τελικά κάνετε το απονενοημένο... διάβημα φτάνοντας στο σημείο να ομολογήσετε ότι ήσασταν παρών στον τορπιλισμό της Ελλης;

«Οταν πλέον είδα ότι στο Ιντερνετ έγραφαν φάτσα φόρα την ηλικία μου, αποφάσισα κι εγώ να γράψω το βιβλίο. Με μια διαφορά...»

Ποια;

«Αφαίρεσα όλα τα προσωπικά δεδομένα»

Μας συστήνεστε ως «μπερδεμένος, τίμιος και ειλικρινής, με άριστα το 10, 8. Ευαίσθητος, ονειροπόλος, αισθηματίας».

«Γι' αυτό και είμαι μπερδεμένος!»

Παραμένετε μπερδεμένος έως και σήμερα;

«Επειδή έζησα μια πολύ δύσκολη εποχή. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά της γενιάς μου είναι μπερδεμένα. Υπάρχουν πληγές, χαρακιές, κόμπλεξ που δεν ξέρανε να τα διαχειριστούν όταν ερχόταν η καλή τους η στιγμή. Ετσι έκανα κι εγώ!»

Επαγγελματικά ή προσωπικά;

«Επαγγελματικά. Οικονομικά. Δεν μπόρεσα να τις διαχειριστώ τις καλές στιγμές, γιατί η μεγάλη στέρηση που είχα περάσει με έκανε ξαφνικά να νιώσω ότι πρέπει να ζήσω ό,τι έχασα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα καλή διαχείριση στη ζωή μου», λέει στο Έθνος.