Λάουρα Νάργες: Να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη! (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

To μήνυμα της Λάουρα Νάργες στο Μιχάλη Μουρούτσο ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Mετά την ανάγνωση του μηνύματος τα σχόλια στο twitter έπεσαν βροχή και η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ανεβάζοντας ένα story.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Επιτέλους έφτασε στα χέρια σου… Λείπεις. Αγκαλιά» έγραψε η Λάουρα Νάργες σε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

 Στη συνέχεια όμοως ζήτησε από εκείνους που αναφέρονται αρνητικά να σταματήσουν να αναμειγνύουν το όνομα της με εκείνο του Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστούν τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

 «Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ» έγραψε συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.