Το αντίο του Κανάκη στον πιλότο του μοιραίου Mirage (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Αναφορά στον χαμό του πιλότου του μοιραίου Mirage, Γιώργου Μπαλταδώρου, έκανε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.

«Από τη μία δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, αλλά από την άλλη χρειάζεται και παραχρειάζεται και αναφέρομαι στον Γεώργιο Μπαλταδώρο που χάθηκε. Αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν την πατρίδα με αυτόν τον τρόπο… είναι τόσο στενάχωρο για όλους μας όταν συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα. Ακόμα και τη στιγμή που δεν έχει καμία προσωπική γνωριμία μαζί τους, νιώθεις ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος. Θα μας επιτρέψετε να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο, τη μνήμη του, να στείλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συναδέλφους, στους φίλους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν. Άφησε δύο παιδιά πίσω. Ευτυχώς η πολιτεία έκανε μια κίνηση που έχει κάποιο νόημα. Θέλουμε να εκφράσουμε κι εμείς την προσωπική μας λύπη και…», κατέληξε χωρίς να ολοκληρώσει την πρότασή του ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.