Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της σειράς Το Τατουάζ στον Alpha βρέθηκε στην Αθήνα, επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη, τη θάλασσα, για τις ανάγκες της φωτογράφησης του People και έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.  

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή του:

Άργησες να αποφασίσεις τι θα κάνεις μετά το Survivor. Φαντάζομαι πως είχες πολλές διαφορετικές προτάσεις με το που βγήκες. Ήθελες να είσαι πολύ σίγουρος για το επόμενο βήμα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάποιο εγχειρίδιο αντιμετώπισης μιας τέτοιας κατάστασης! Το διακωμωδώ λίγο, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη για μένα, πολύ έντονη. Προερχόμουν και από μια πεντάμηνη ταλαιπωρία, ψυχολογική και σωματική. Ήθελε χρόνο να αναρρώσει το σώμα, να στρώσει ο ύπνος μου και να ηρεμήσει το μυαλό μου. Θεώρησα σωστό να περιμένω λίγο, να αφουγκραστώ την κατάσταση, να αναλύσω όσο περισσότερο μπορούσα αυτό που συμβαίνει ‒ γιατί για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση πρέπει πρώτα να την κατανοήσεις. Είχαν όλα αλλάξει στην καθημερινότητά μου. Δεν έκανα τίποτα από ό,τι έκανα πριν και έπρεπε να κάνω προσεκτικές κινήσεις γιατί ο κόσμος εκδήλωνε την αγάπη του με οποιονδήποτε τρόπο..

Είχες αντιμετωπίσει και ακραία περιστατικά που σε έκαναν να νιώσεις άβολα;
Πρωτόγνωρα σίγουρα… αλλά πάντα ήμουν της άποψης ότι αυτές είναι εκδηλώσεις αγάπης.

Τύπου σε περίμεναν νυχθημερόν κάτω από το ξενοδοχείο; Σου έστελναν εμμονικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες;
Όλα αυτά… Αλλά μια εκδήλωση αγάπης, είτε γίνεται με διακριτικό είτε με εξτρίμ τρόπο, θέλει σεβασμό γιατί έχει να κάνει με ανθρώπους, οι οποίοι εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, κάποιες φορές έντονα, κι αυτό θέλει σωστή διαχείριση. Από την άλλη δεν μπορείς να είσαι παντού και να κάνεις όλα όσα σου ζητούνται.