Ναταλία Γερμανού: Το “ποτέ μη λες ποτέ” είναι σοφό

|
THESTIVAL TEAM

Η Ναταλία Γερμανού της προηγουμένης δεκαετίας πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των lifestyle περιοδικών εξαιτίας της προσωπικής της ζωής.

Η Ναταλία Γερμανού του 2018 κρατά πια αρκετά χαμηλούς τόνους όσον αφορά στη ζωή της όταν κλείνουν οι κάμερες. Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή; «Ε, μεγάλωσα, άλλαξα, ήρθε κι έγινε η αλλαγή μόνη της, δεν ξέρω πώς. Οπως γίνονται όλες οι αλλαγές, ήσυχα και υποσυνείδητα πολλές φορές».

Της έχουν προσάψει στο παρελθόν πολλές, σχέσεις. Την είχε ενοχλήσει το γεγονός πως τα περιοδικά την παρουσίαζαν ως μια γυναίκα με προτίμηση σε νεότερους άντρες; «Οχι, τι να με ενοχλήσει; Η πραγματικότητα; Απλώς κανείς ποτέ δεν την παρουσιάζει με την άλλη της όψη. Δηλαδή «μια γυναίκα που την προτιμούν οι νεαρότεροι άντρες».

Απολαμβάνει τη μοναξιά ή της λείπει ένας σύντροφος; «Απολαμβάνω όλες τις στιγμές, και αυτές που χαλαρώνω μόνη και τις συντροφικές!».

Είναι ακόμη κατά του γάμου ή μεγαλώνοντας υιοθετεί τη λογική του «ποτέ μη λες ποτέ». Δηλαδή αν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο; «Το «ποτέ μη λες ποτέ» είναι σοφό. Απλώς είναι πολύ γλυκιά η ανεξαρτησία και ίσως είναι υποτιμημένη», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.