Δάκης: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας του – “Για ό,τι πέρασα φταίω εγώ”

|
THESTIVAL TEAM

Σε συνέντευξή του ο Δάκης, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του: «Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στην περιπέτεια που περνάω με την υγεία μου όλους τους φίλους που νοιάζονται, αλλά κι εσάς… Και να ξέρετε ότι πάνω από όλα είναι η πρόληψη!»

Μιλώντας στην espresso, επιβεβαιώνει την είδηση για πρόβλημα υγείας με το έντερο του, που λίγες μέρες πριν από το Πάσχα τον οδήγησε εσπευσμένα στο χειρουργείο ιδιωτικού νοσοκομείου.

«Για ό,τι πέρασα φταίω εγώ, διότι δεν άκουγα τους γιατρούς που εδώ και πάρα πολλά χρόνια μου έλεγαν να κάνω κολονοσκόπηση και την απέφευγα επειδή φοβόμουν. Νόμιζα πως ήταν μια τυραννική εξέταση» τονίζει ο δημοφιλής καλλιτέχνης και προσθέτει: «Τελικά, όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι και αποφάσισα να την κάνω, διαπίστωσα πως είναι εντελώς ανώδυνη. Το μόνο που συνέβη είναι ότι είχα έναν τεράστιο πολύποδα στο παχύ έντερο.

Όμως η κάμερα δεν μπορούσε πλέον να περάσει για να δούμε τι γίνεται παρακάτω και οι γιατροί αναγκάστηκαν και με χειρουργήσουν» αποκαλύπτει.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.