Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα η Μαρία Πανταζή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που είχε πριν το παιχνίδι.

«Ήταν ένας τραυματισμός ο οποίος φάνηκε κάπως στο παιχνίδι. Κάποια μαθήματα τα κάνω εκτός σπιτιού ως γυμνάστρια και προπονήτρια και ένα μάθημα το κάναμε έξω, πέρασα από ένα κλαδί, δεν φορούσα γυαλιά και μου έσκισε τον φακό του ματιού. Ήταν μια πάρα πολύ επώδυνη επέμβαση. Ήμουν ένα μήνα στο κρεβάτι. Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, γιατί περπατούσα και πονούσα πάρα πολύ. Με το που έγινα καλύτερα και άρχισα να περπατάω και να κινούμαι, με κάλεσαν από το Survivor» ανέφερε η Μαρία Πανταζή, η οποία αποκάλυψε πως την αίτηση στο Suvrivor την είχε κάνει μαθήτρια της χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Η Iron Barbie εξέφρασε μάλιστα στον αέρα του Survivor Πανόραμα και το παράπονο της από την παραγωγή που έκοψε τα όσα είπε κατά την αποχώρηση της, καθώς για εκείνη ήταν σημαντικά. «Στην αποχώρηση μου, το μοναδικό πράγμα που με έχει ενοχλήσει από την παραγωγή, γιατί δεν έχω κανέναν παράπονο, θεωρώ ότι ήταν όλα πολύ καλά… Ο τελευταίος λόγος που έβγαλα στο συμβούλιο, ήταν ότι 6 μήνες πριν θα ήμουν καλύτερα αγωνιστικά. Έκοψαν τα λόγια μου γιατί είπα ότι για εμένα είναι σημαντικότερο που μπήκα τώρα ταλαιπωρημένη, γιατί ήμουν σε μια πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, την εμπιστοσύνη σε εμένα και είναι πολύ σημαντικότερο για εμένα αυτό, παρά να είχα μπει 6 μήνες πριν και να είχα συνεχώς νίκες. Λυπάμαι πάρα πολύ που κόπηκαν αυτά τα λόγια. Παρεξηγήθηκα από πολλούς» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.