Αποτελούσε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες των ελληνικών ταινιών της δεκαετίας του ’80, ενώ την έχουμε συνδέσει αναμφισβήτητα δίπλα στον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη.

Ο λόγος για την Καίτη Φίνου η οποία έχει παίξει, επίσης, σε σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις χωρίς όμως αυτό να σταθεί ικανό ώτσε να ανταπεξέλθει οικονομικά με το πέρασμα του χρόνου. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι δύσκολο και μπορεί κάποιος να μείνει χωρίς δουλειά ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο συνέβη και για την ίδια η οποία τα τελευταία χρόνια μένει στο «Σπίτι του ηθοποιού» ενώ όπως εξομολογείται κάνει διάφορες δουλειές προκειμένου να επιβιώσει.

Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως ξεναγός σε γκρουπ για να ζήσει, ενώ πριν χρόνια πουλούσε και βιβλία από πόρτα σε πόρτα, δηλώνει.

«Αν περίμενα από το επάγγελμα του ηθοποιού, θα ήμουν στο δρόμο. Έχω κάνει πολλές δουλειές και δεν ντρέπομαι γι’ αυτές. Πλέον επιβιώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πολύ δύσκολα.Πριν από μερικά χρόνια, πουλούσα βιβλία από πόρτα σε πόρτα για να ζήσω. Μετά πουλούσα φο μπιζού. Εδώ και τρία χρόνια, ως εξωτερικός συνεργάτης είμαι συνοδός γκρουπ σε μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα το κάνω εποχιακά για να μπορέσω να βγάλω κάποια έξοδα του μήνα. Και φυσικά το κάνω για καθαρά βιοποριστικούς λόγους»