Θέμης Γεωργαντάς: Λείπει ο Βλάσσης Μπονάτσος από την τηλεόραση

|
THESTIVAL TEAM

Ο Θέμης Γεωργαντάς σε συνέντευξή του, μιλάει για την τηλεόραση και αποκαλύπτει εκείνα που του αρέσουν και εκείνα που του λείπουν.

Η εκπομπή που παρακολουθούσες φανατικά ως παιδί;

«Το Μπράβο της Ρούλας Κορομηλά στο Mega. Μου άρεσε πολύ. Γενικότερα μου άρεσαν τα σόου»

Ποιο είναι το σίριαλ που βλέπεις ξανά και ξανά;

«Χωρίς δεύτερη σκέψη θα σου πω το «Παρά πέντε». Και πάντα συγκινούμαι με τη σκηνή στην οποία η γιαγιά του Σπύρου φεύγει από τη ζωή. Δακρύζω με αυτήν τη σκηνή»

Δεν κλείνει ποτέ η τηλεόραση σου όταν…

«όταν παίζει «Walking Dead». Γενικά μου αρέσουν πάρα πολύ τα θρίλερ και στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση. Η σειρά διανύει τώρα τον 8ο κύκλο της. Έχω κολλήσει με τα ξέρα σίριαλ. Το Walking Dead, ωστόσο, με καθηλώνει, καθώς έχει πολλές ανατροπές»

Πόσες τηλεοράσεις έχεις στο σπίτι;

«Κλασσικά όπως οι περισσότεροι. Μια στο σαλόνι και μια στο υπνοδωμάτιο. Όμως, δεν είμαι freak με την τηλεόραση. Ακούω και πολλή μουσική. Χαλαρώνω με τη μουσική»

Ποιο είναι το πρόσωπο ή η εκπομπή που σου λείπει από την τηλεόραση;

«Μου λείπει ο Βλάσσης Μπονάτσος. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα «Άλλα Κόλπα». Έχω συμμετάσχει, χωρίς να το ξέρω και σε φάρσα που έγινε στη Ναταλία Γερμανού»

Έχεις κάποια τηλεοπτική εμμονή;

«Μου αρέσουν τα ριάλιτι όταν είναι πραγματικά καλοστημένα. Είχα κολλήσει με το πρώτο Big Brother στον ΑΝΤ1, όπως και όλη η Ελλάδα. Φέτος, δεν έχω κάποια τηλεοπτική εμμονή»

Αγαπημένη σκηνή σε σειρά;

«Η σκηνή του «Κλείσε τα μάτια» στο φινάλε του 1ου κύκλου, όπου υπήρξε πυροβολισμός, όμως δεν είδαμε ποιος είχε τραυματιστεί ή πεθάνει. Αποκαλύφθηκε, βέβαια, στον δεύτερο κύκλο. Και η σκηνή με τη Θεοπούλα στο «Παρά Πέντε» με την ατάκα ‘’κόβεται το σέξ;’’»

Αλλάζεις γρήγορα κανάλι ή κλείνεις την tv όταν δείχνει τι;

«Αθλητικές εκπομπές και μεταδόσεις, εκτός κι αν παίζει η Εθνική Ελλάδος. Την παρακολουθώ φανατικά»

Η καλύτερη ώρα για να βλέπεις τηλεόραση;

«Αργά το βράδυ, και περισσότερο συνδρομητικά κανάλια»

Ο άνθρωπος με τις περισσότερες εμφανίσεις στην τηλεόραση του σπιτιού σου;

«Η Ναταλία Γερμανού»

Η σημαντικότερη στιγμή που έχεις παρακολουθήσει μπροστά σε μια μικρή οθόνη;

«Η εικόνα της πτώσης των Δίδυμων Πύργων το 2001. Ήταν σοκαριστικό γεγονός»

Η δική σου αγαπημένη στιγμή στη μικρή οθόνη ως παρουσιαστής;

«Δυο. Τα Mad Video Music Awards τα οποίο πρώτα ο Θεός τον Ιούνιο θα παρουσιάσω φέτος για 15η χρονιά. Και η παρουσίαση της τελετής λήξης των Special Olympics το 2011 στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ήταν μεγάλη μου τιμή» είπε στο tvέθνος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.