Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη η Άννυ Πανταζή.

«Θα συνεχίσουμε με την πιο άδικη αποχώρηση από το Dancing with the stars. Ήμουν κι εγώ εκείνο το βράδυ στην επιτροπή. Ήταν ένα από τα 10άρια μου. Την παρακολουθούσα, μου άρεσε πάρα πολύ, την πιστεύω πάρα πολύ. Τα λέγαμε εκεί με τον Λιάγκα. Είχε ένα ζευγάρι που το είχε σίγουρο πως θα αποχωρήσει. Δεν μπορώ να το μαρτυρήσω. Κι όταν ακούσαμε ότι αποχωρεί η Άννυ Πανταζή, μείναμε με το στόμα ανοιχτό!», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου υποδεχόμενη την καλεσμένη της Άννυ Πανταζή.

«Ξαφνιάστηκα κι εγώ με αυτό το αποτέλεσμα και στεναχωρήθηκα. Πέρασε η στεναχώρια. Ήταν το πρώτο σοκ. Πήρα πολλά μηνύματα. Πολλά θετικά για εμένα και ευχαριστώ όσους μου έστειλαν. Το σημαντικό είναι ότι για κάποιον κόσμο είμαι η νικήτρια», δήλωσε η Άννυ Πανταζή.

«Εκτός από τον κόσμο που σου έστειλε μηνύματα στα social media φαντάζομαι, ο κόσμος μέσα στο στούντιο, όταν έπεσε η αυλαία εκείνου του show ξεσηκώθηκε. Ήρθε το κοινό στην επιτροπή και διαμαρτυρόταν και στεναχωριόταν. Υπάρχει και μια αντικειμενική αξία του καθενός και κακά τα ψέματα ήταν μια τεράστια έκπληξη» αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε στα βίντεο τα όσα ειπώθηκαν: