Ο Ελληνοϊταλός µάγειρας µε το ένα αστέρι Michelin, Έκτορας Μποτρίνι, είναι ο φόβος και ο τρόµος των σεφ που συµµετέχουν στο µαγειρικό ριάλιτι «Hell’ s Kitchen» του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός σεφ αποκαλύπτει στη Real γιατί είναι τόσο αυστηρός, πώς βαθµολογεί ο ίδιος τον εαυτό του και γιατί δεν µαγειρεύει ποτέ για τη σύντροφό του. Ο ίδιος αποκαλύπτει τι αναζητά στο παιχνίδι.

 «∆εν ψάχνω καλά παιδιά, ψάχνω καλούς µάγειρες. Ένας σεφ πρέπει να έχει γνώσεις, ήθος, οµαδικότητα και να είναι καθαρός στη δουλειά του. Η µαγειρική δεν είναι “χτυπάω ένα τατουάζ, παίρνω ένα µαχαίρι και τα έµαθα όλα”. Χρειάζεται πολλά χρόνια εµπειρίας. Από την πρώτη ηµέρα που µπήκαν τα παιδιά στο εστιατόριο, τους ρώτησα µε πόσο βαθµολογούν τον εαυτό τους και κάποιοι µου είπαν 8 και 9, µε άριστα το 10. Εγώ βαθµολογώ τον εαυτό µου µε 5 και έχω ως πρότυπο τον πατέρα µου και διάφορους ανθρώπους που µαγείρεψα µαζί τους και ήταν ιδιοφυΐες στον τοµέα τους. Ο πατέρας µου, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, συνήθιζε να λέει πως ήταν σε µια κουζίνα 60 χρόνια και αυτό που ήξερε ήταν µηδέν. Τους είπα λοιπόν να χαµηλώσουν τα λειριά τους, γιατί έχουν πολύ δρόµο ακόµα να διανύσουν».