Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στα χρόνια της στην Αλβανία, αλλά και στις συχνές της επισκέψεις για να δει τον παππού και τη γιαγιά της που βρίσκονται εκεί.

Διαβάστε τι είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό DownTown:

Θυμάσαι κάτι από τα λίγα χρόνια που έζησες στην Αλβανία;
Δεν ξεχνιούνται αυτά. Αυτά τα βιώματα με έχουν κάνει αυτό που είμαι. Να σου πω την αλήθεια, έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε τέσσερα αδέρφια. Μεγάλη οικογένεια. Θυμάμαι όμορφα χρόνια, αγνά, χωρίς πονηριές, χωρίς άσχημες εικόνες. Και θυμάμαι ξαφνικά όλα να αλλάζουν. Φύγαμε σε πόλεμο. Με σφαίρες, με βία.

Έχεις πάει ξανά στην Αλβανία;
Ναι, βέβαια, είναι ο παππούς και η γιαγιά μου εκεί. Πηγαίνω και τους βλέπω συχνά. Είναι πολύ χαρούμενοι για μένα, με καμαρώνουν και χαίρονται για όσα έχω πετύχει.

Οι γονείς σου τι σου λένε; Με τι ασχολούνται;
Η μάνα μου είναι μοδίστρα και ο μπαμπάς μου ήταν καλουπατζής. Η μάνα μου μού έλεγε συνέχεια «εσύ είσαι στον κόσμο σου». Οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου, ειδικά ο μπαμπάς μου καμαρώνει πολύ. Έρχονται στις εμφανίσεις μου και με βλέπουν όταν μπορούν. Ο μπαμπάς μου βέβαια νυστάζει λίγο γιατί κοιμάται νωρίς. Από την πρώτη στιγμή με στήριζαν και ήταν δίπλα μου.