Σε δημοπρασία θέτει τα προσωπικά του αντικείμενα ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου. Η δημοπρασία με τίτλο "Η τέχνη του διαζυγίου" διοργανώνει στο Σίδνεϊ με αφορμή τα 53α γενέθλιά του, που θα συνέπιπταν με την 15η επέτειο γάμου του, σύμφωνα με το BBC. Ωστόσο, ο ηθοποιός χώρισε από την τραγουδίστρια σύζυγό του Ντανιέλ Σπένσερ το 2012.

Σύμφωνα με όσα γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πανοπλία από την ταινία "Ο Μονομάχος", αναμνηστικά από την ταινία "Master and Commander: Στα Πέρατα του Κόσμου", κιθάρες, κορυφαία αυστραλιανά έργα τέχνης, μια λιμουζίνα που είχε χρησιμοποιηθεί στον γάμο του το 2003 και οι μπότες των νεοναζί που φορούσε στην ταινία «Romper Stomper» («Σαρώνω») είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα βγουν σήμερα στο σφυρί από τον οίκο Sotheby's και αναμένεται να συγκεντρώσουν περίπου 2,3 εκατ δολάρια.

Τα αντικείμενα από τον "Μονομάχο" είναι ίσως τα πιο εντυπωσιακά: ένα αντίγραφο ρωμαϊκού άρματος, μια πανοπλία, όπλα και δύο ομοιώματα αλόγων σε φυσικό μέγεθος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνολικά θα δημοπρατηθούν 227 αντικείμενα, κάποια εκ των οποίων θα έχουν προσιτή τιμή, όπως για παράδειγμα ένα μαντίλι και ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια από την ταινία "Η κατάσταση των πραγμάτων", αλλά και μια από τις πολλές κιθάρες από τη συλλογή του, ένα δερμάτινο σημειωματάριο από την ταινία "Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα", μια υφασμάτινη κούκλα-άγγελος από το "The Sum of Us", ένα πουλόβερ του αυστραλού παίκτη του κρίκετ Σέιν Γουέιρν και σπασουάρ από την ταινία "Cinderella Man".