Αν και δεν μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή αυτή τη φορά εξομολογείται πως του λείπει μια σύντροφος.

Ο λόγος για την ταλαντούχο Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μιλώντας στο Down Town Κύπρου αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την προσωπική του ζωή. Αυτό το διάστημα είναι μόνος και παραδέχεται τη δυσκολία να βρει μια γυναίκα που να αντέχει την καθημερινότητά του.

«Έχω δυσκολία στο να βρω έναν άνθρωπο που να αντέχει την καθημερινότητά μου. Δεν έχω βρει τέτοια σύντροφο. Μου αρέσει το άγχος, το τρέξιμο της δουλειάς, η επαφή με τον κόσμο και, λογικό είναι, αν αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η προσωπική μου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ε, δεν νομίζω να το δέχεται κάποιος εύκολα! Γι’ αυτό και έχω αδικήσει συντρόφους μου στο παρελθόν. Το έχω δοκιμάσει, το να συνδυάσω τη δουλειά και τη σχέση μου, αλλά δεν μου πετυχαίνει. Όμως, ρίχνω όλο μου το βάρος στη δουλειά, επειδή με εξελίσσει, και σίγουρα όχι για να βγάλω πολλά λεφτά ή για να εισπράξω φήμη και δόξα.

Η δουλειά για μένα είναι ένα πνευματικό ταξίδι που με ωριμάζει. Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που γυρίζω πολύ κουρασμένος το βράδυ σπίτι μου και δεν με περιμένει κανείς. Η συντροφικότητα, ναι, μου λείπει. Όμως έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κάτι κερδίζω και κάτι χάνω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.