Στο περσινό Survivor αναφέρθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι Στέλιος Χανταμπάκης και Λάμπρος Χούτος έκαναν κακό στον εαυτό τους.

«Υπήρχαν άτομα, τα οποία μέσω του παιχνιδιού έκαναν κακό στον εαυτό τους. Όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος. Οι ίδιοι σίγουρα έχουν το δικό τους φταίξιμο για τη δική τους, ίσως, συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και πώς είδαν το παιχνίδι. Όμως, ήταν και πιο ρίσκο γι’ αυτούς. Όταν είσαι ένας άνθρωπος των media, πας σε ένα παιχνίδι και βγάζεις έναν άλφα χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας μπορεί να είναι αποδεκτός.

Για όλους μας υπάρχουν αυτοί που μας αγαπάνε και αυτοί που δεν μας αγαπάνε. Και για εμάς που ήμασταν οι πιο δημοφιλείς τους συγκεκριμένου παιχνιδιού. Όταν όμως έχεις καταγράψει μια πορεία στην τηλεόραση και πας σε ένα παιχνίδι και ο κόσμος δει μια άλλη συμπεριφορά και δεν του αρέσει, αυτό σε καταστρέφει. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στη συνέντευξη του στην κυπριακή εκπομπή “Όλα για σένα”.

Δείτε το βίντεο: