Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη και σημείωσε πως έχει προλάβει την καλή εποχή προς το τέλος της. Και αυτό επειδή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Πρόλαβα την εποχή της ευημερίας προς το τέλος της. Ήμουν νέος ηθοποιός, τότε τα έπαιρναν οι γνωστοί, όχι εγώ. Δεν αναπολώ αυτή την εποχή! Έβγαλα κάποια χρήματα, όμως ήταν easy money. Όσα βγάζεις, τόσα περισσότερα χαλάς. Προτιμώ να έχω την ψυχή μου ήρεμη, να κάνω αυτά που γουστάρω και να την παλεύω, παρά να πιέζομαι. Είμαι και τυχερός, μου συμβαίνουν πράγματα. Όμως σήμερα όλοι είναι στην ίδια φάση είτε έχουν λεφτά, είτε όχι. Τα μετράνε. Δεν βγαίνουν πέρα αλλιώς. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει καλό προϋπολογισμό. Δεν έχω σχέση μετά χρήματα! Στο σπίτι μας δεν έχει κανένας την ευθύνη των οικονομικών. Η γυναίκα μου (σ.σ. η σκηνοθέτις και σεναριογράφος Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν) είναι χειρότερη από μένα!

Από την άλλη είναι και καλό αυτό. Ζούμε τη ζωή μας. Και το ταξίδι μας θα το πάμε! Κι αν δεν έχουμε μετά, κάτι θα γίνει και θα βρούμε! Τον Γενάρη πήγαμε με τα παιδιά Λονδίνο-Παρίσι. Περάσαμε θαύμα. Είδαμε Lion King, Disneyland, πήγαμε σε όλα τα μουσεία, περπατήσαμε. Ήταν σούπερ. Σχέδια για το μάλλον δεν κάνω. Το μόνο που ονειρεύομαι είναι τα ταξίδια. Για τη δουλειά μου βάζω δύο βιβλία δίπλα μου και λέω, «αυτά θα ήθελα να τα κάνω κάποια στιγμή». Μ' αρέσει να σερφάρω με άλλους, να μην είναι μόνο δικές μου οι ιδέες. Είμαι τύπος της ομάδας, μ'αρέσει όταν δένει! Σπάνιο, αλλά όμορφο. Δεν είμαι τύπος της κατανάλωσης. Τη μηχανή μου την έχω 14 χρόνια. Ζω ακόμη στο ενοίκιο! Δεν ψωνίζω σχεδόν τίποτε. Ξοδεύουμε μόνο για τα παιδιά, για κάποια ηλεκτρική συσκευή» εξήγησε στο περιοδικό "Beaute".