Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz φέρεται να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Ο πρώην υπουργός και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2017 και οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν, όταν τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από την ρομαντική τους απόδραση στην Πάτμο.

Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων από το περιβάλλον τους, ζούσαν τον απόλυτο έρωτα και γι αυτό σχετικά γρήγορα, πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στησιχόρου. Μαζί τους έμενε και ο μικρός γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

Στο μετάξυ έκαναν και κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν μαζί και μάλιστα πως ήταν και ευτυχισμένοι. 

Ωστόσο, τώρα, για λόγους που αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, με τον πρώην υπουργό -όπως γράφει το bloko.gr - να ενημερώνει γραπτώς την Ελληνική Αστυνομία για την αλλαγή της διεύθυνσης παραμονής του, κίνηση που σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης τους. Ο κ. Κικίλιας, σύμφωνα με το έγγραφο που κατέθεσε στην Αστυνομία, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι. 

kikilias.jpg