Για το ρόλο της και τις εξελίξεις της σειράς Κάτι χωρισµένα παλικάρια, στην οποία πρωταγωνιστεί,  αλλά και για άλλα πολλά μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Τηλέραμα, η Βασιλική Ανδρίτσου.

Πώς γοητεύτηκε η Μάρθα από έναν άντρα σαν τον Ευτυχή;

«Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί από έναν τύπο σαν τον Ευτυχή! Δηλαδή έναν άντρα που είναι φτερό στον άνεμο και το μυαλό του είναι συνέχεια στη "λαμογιά". Πόσο μάλλον να κάνει και δυο παιδιά μαζί του. Βέβαια η Μάρθα έφυγε νωρίς από αυτόν, στηρίχτηκε στα πόδια της και μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της. Βλέπουμε όμως ότι της ασκεί επιρροή, τον αγαπάει ακόμα. Αυτοί οι άνθρωποι, οι μποέμ, αν εξαιρέσεις τα αρνητικά χαρακτηριστικά που έχει ο συγκεκριμένος, έχουν και τα θετικά τους. Εχει μια γοητεία, μια τρέλα, το να μην παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά».

Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ισχύει ότι «τα ετερώνυμα έλκονται»... Το πιστεύετε εσείς γενικά αυτό;

«Δεν το πιστεύω, γιατί μπορεί να έλκονται και τα ομώνυμα. Νομίζω ότι με τους ανθρώπους που ταιριάζεις πολύ και μένεις μια ζωή μαζί τους έχεις κοινά στοιχεία ακόμα και όταν επιφανειακά αυτό δεν φαίνεται. Ακόμα και το γεγονός ότι αποδέχεσαι και αγαπάς τα ελαττώματα του άλλου κάτι σημαίνει. Σου είναι γνώριμα υποσυνείδητα».

Θα θέλατε να τους δείτε να καταλήγουν μαζί αυτοί οι δύο;

«Νομίζω ότι ο ένας είναι για τον άλλον. Ο Ευτυχής, αν και κάνει απανωτά λάθη, είναι καλός πατέρας. Τα αγαπάει πολύ τα παιδιά του. Και τη Μάρθα την αγαπάει. Δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να την αγαπήσει τόσο πολύ»