Για τις αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει παλαιότερα οι δηλώσεις που είχε κάνει για τη Χρυσή Αυγή, μίλησε σε συνέντευξη του στην εκπομπή Εμείς και τους Χριστίνα Λαμπίρη και Παναγιώτη Κουνιάκη, ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Κάποτε είχα πει ότι εν μέρει συμφωνώ με κάποια πράγματα που κάνει η Χρυσή Αυγή, πριν γίνουν όλα αυτά που έγιναν μετά. Κάποιοι με αδίκησαν γιατί και τα ΜΜΕ το παρουσίασαν με τον λάθος τρόπο. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της Χρυσής Αυγής, ούτε υπέρ κανενός κόμματος. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να υπάρχω μέσα στο πνεύμα και στον πνευματικό τρόπο ζωής. Άρα λοιπόν, τα κόμματα και η πολιτική ζωή είναι ένα πράγμα το οποίο είναι τελείως έξω από μένα.

Με χαρακτήρισαν πολιτικά. Θέλω να το ξεκαθαρίσω απολύτως: Δεν έχω καμία σχέση με κανένα κόμμα και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα. Αν κάποια στιγμή μπορώ να πω μια κουβέντα γιατί αισθάνθηκα ότι κάποια στιγμή έγινε κάτι σωστό, δε σημαίνει ότι στηρίζω μια ολόκληρη ιδεολογία ή κόμμα. Είπα μία σκέψη. Και ήταν ξεκάθαρο αυτό. Νομίζω ότι σε αυτό με αδίκησαν πολύ και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.