Σάρα Εσκενάζη: Το περιστατικό που την εκνεύρισε με συμπαίκτη της στο Survivor

|
THESTIVAL TEAM

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον τελικό του πρώτου Survivor και η Σάρα Εσκενάζη εξακολουθεί να εισπράττει την αγάπη του κόσμου σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς της: στο θέατρο, στο δρόμο, αλλά και στα social media. «Ειδικά στο παιδικό θέατρο, όπου πρωταγωνιστώ, τα παιδιά έρχονται κοντά μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους, γιατί με την αθωότητα που τα διακρίνει λένε αλήθειες. Για μένα αυτή η επικοινωνία είναι η πιο όμορφη στιγμή μετά την παράσταση. Η αγάπη που εισπράττω δεν έχει καταλαγιάσει και αυτό είναι κάτι που το χαίρομαι πραγματικά», λέει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Σε αντίθεση με πολλούς συμπαίκτες της, τους οποίους βλέπαμε το καλοκαίρι να εμφανίζονται επί καθημερινής βάσης σε εγκαίνια μαγαζιών, εκείνη κράτησε κάποιες αποστάσεις από την υπερέκθεση. «Αυτό που επιθυμούσα και επιθυμώ είναι να πηγαίνω σε θεατρικές παραστάσεις που έχουν να κάνουν με το επάγγελμά μου. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα βρεθώ σε ορισμένες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα στην παρουσία του αρώματος του Γιάννη Σπαλιάρα. Με πολλά από τα παιδιά εξακολουθούμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούμε τακτικά με μηνύματα» ξεκαθαρίζει.

Ο δημοσιογράφος της θυμίζει τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πάνος Αργιανίδης σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος υποστήριξε πως υπήρξε φλερτ ανάμεσά τους, κάτι που ανασκεύασε λίγες μέρες μετά. Το συγκεκριμένο περιστατικό φάνηκε πως την ενόχλησε, καθώς αμέσως μετά τις δηλώσεις του Πάνου η Σάρα τον έκανε unfollow στο Instagram. «Την επόμενη μέρα το διέψευσε και για μένα έχει τελειώσει. Ο Πάνος είναι καλό παιδί. Έγινε μια παρεξήγηση και τη λύσαμε. Δεν έτυχε να βρεθούμε ύστερα από το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά η Αθήνα είναι μικρή. Κάπου μπορεί να συναντηθούμε».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.