Για την κόρη της, την καταγωγή της, την απώλεια του πατέρα της αλλά και τα παιδικά της χρόνια, μίλησε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" η Πάολα.

H αγαπημένη τραγουδίστρια τόνισε ότι ήξερε από παιδί πως θα γινόταν αυτό που έγινε, ενώ όταν ερωτήθηκε αν θα επέστρεφε στο χωριό της, αν κάποιος της το ζητούσε, απάντησε πως αυτό θα γίνει έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή, αφού η ίδια βλέπει τον εαυτό της να γυρίζει στο μέρος που μεγάλωσε με παιδιά και εγγόνια και να ζει μία οικογενειακή ζωή.

Μιλώντας για την κόρη της Παολίνα, η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Εάν η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, γιατί όχι; Δική της η ζωή, δικό της και το όνειρο. Η μαμά της θα είναι πάντοτε κοντά της. Αν ήθελε όμως σαν τρελή να τραγουδήσει και δεν θα μπορούσε, νομίζω πως δεν θα γινόταν ποτέ. Είναι δυνατόν να κάνω κακό στο παιδί μου;»

Στη νέα της δισκογραφική δουλειά, η Πάολα έχει αφιερώσει το τραγούδι της «Καράβι» στον πατέρα της, η απώλεια του οποίου την συγκλόνισε.

«Το «Καράβι» είναι κάτι που πήρε την ψυχούλα μου και την πήγε στον ουρανό. Είναι για τον πατέρα μου ο στίχος, το λιοντάρι μου».