Για τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή “Ooh la la!” και τη Σάσα Σταμάτη, η Αναστασία Περράκη.

«Το Survivor ήταν μια επιλογή του Μιχάλη, που είναι σεβαστή. Μου το ανακοίνωσε γιατί είχε να κάνει με το παιδί. Η μικρή το βλέπει φανατικά, θέλει να κερδίζουν οι διάσημοι συνέχεια. Συνήθως με ρωτάει αν έχω διαβάσει ποιος θα κερδίσει. Όπως όλοι με τις επιλογές που κάνουμε είτε είναι σωστές είτε είναι λάθος, είτε καρπωνόμαστε είτε επιβαρυνόμαστε τα αποτελέσματα, να μείνουμε εκεί. Νομίζω ότι είναι σε μια ηλικία που μπορεί να το διαχειριστεί αυτό, οπότε μέσα από αυτό έχει κάνει και τις επιλογές του. Δεν θα τις κρίνω όμως εγώ.

Επειδή τον ξέρω κι έχω ζήσει μαζί του πέντε χρόνια, ξέρω και αυτό το κομμάτι του. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο… Υπήρξαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν που δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα και απλά έχει μείνει εκεί. Δεν είναι ότι δεν το δίνει κάποιος από τους δύο στον άλλον, δεν έχουμε συζητήσει τελευταία σχετικά με αυτό. Με ενόχλησε με τη Λάουρα το ότι δεν είχαν μπει κάποια όρια. Δεν είναι στο χέρι μου να τα βάλω», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Περράκη.