Μιχάλης Σεϊτης: Δεν μπορώ να βλέπω άτομα να μου λένε “δεν μπορώ” όταν δεν έχουν κανένα πρόβλημα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Μιχάλης Σεϊτης μιλάει ανοιχτά για το ατύχημα που στάθηκε αφορμή για να χάσει το ένα του πόδι.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και το βλέπουμε όχι μόνο μέσα από τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και από την συμμετοχή του στο DWTS.

Σε προηγούμενο live, παρακολουθήσαμε χορογραφημένο το ατύχημα σου. Μαζί με αυτό, υπήρχε το μήνυμα «Μην το βάζετε ποτέ κάτω».

«Ήταν ένα live που είχε ως θέμα την προσωπική ιστορία. Ζητούσαν μία πολύ δυνατή στιγμή της ζωής μας, κάτι που να μας έχει στιγματίσει κ,τ.λ. Εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό από το ατύχημα»

Σε προβλημάτισε καθόλου πώς μπορεί να βγει προς τα έξω;

«Δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη. Αμέσως σκέφτηκα ότι θέλω να το παρουσιάσω και ο βασικότερος λόγος που αποφάσισα να το κάνω είναι γιατί υπήρξε κόσμος που πήρε δύναμη μέσα από αυτό. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα να μου λένε «δεν μπορώ» όταν δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή να δημιουργούν προβλήματα. Ουσιαστικά, είναι ένα μήνυμα που ήθελα περάσω στον κόσμο ότι «μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»

Από την ημέρα του ατυχήματος σου μέχρι σήμερα, σε έχει κουράσει το γεγονός ότι σου ζητούν να αναπαράγεις το συμβάν;

«Υπάρχουν άτομα που μπορεί να έχουν διαγράψει μία αντίστοιχη με τη δική μου δύσκολη στιγμή τους. Από τη δική μου πλευρά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το περιγράφω. Απλώς πια βαριέμαι να το λέω» εξήγησε στο tvέθνος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.