Αντρέας Γεωργίου: Μου έσπαγαν τα νεύρα κάθε φορά μου μιλούσαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για όλα.

Η Ελένη ανέφερε την έκπληξή της όταν έμαθε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έμπαινε στο Τατουάζ και θέλησε να μάθει πώς γνωρίστηκαν και πώς πήρε την απόφαση να τον εντάξει στο καστ.

«Πέρυσι μου έσπαγαν τα νεύρα κάθε φορά μου μιλούσαν για τον Αγγελόπουλο! Έλεγα δεν έχει άλλους, μόνο αυτός είναι; Τον Γιώργο τον σκέφτηκα όταν ήρθα σε επαφή με το περιβάλλον του και τον ίδιο. Γνώρισα τον Γιώργο Χρανιώτη που είναι φίλοι. Όταν γνώρισα τον Γιώργο πήγαμε φάγαμε, μιλήσαμε, εκτίμησα τον χαρακτήρα του, το μυαλό του. Είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά, στρατιώτης.

Το περίμενα ότι θα μου την πουν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που έχει γίνει για πρώτη φορά. Στις δικές μου σειρές έχει τύχει πολλές φορές να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί. Η τηλεόραση είναι εικόνα, δεν είναι θέατρο. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να συνεργαζόμαστε με ηθοποιούς, ηθοποιούς χρειαζόμαστε, όμως είναι κάποιες φορές που έρχεται η ώρα και κάθεται ένας ρόλος με μία φάτσα που πρέπει να τα λέει», δήλωσε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.