Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά την παρουσία της στο Survivor μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ το βράδυ έχω συχνοουρία. Αχ και σηκώνομαι την πρώτη φορά και είναι σκοτάδι – πίσσα, δεν βλέπεις. Έχω και μυωπία. Πάω στον φοίνικα, όσο πιο κοντά, μην χάσω και τον δρόμο. Και τον έχασα το δρόμο και να θέλω να βάλω τα κλάματα γιατί δεν μπροώ να βρω την καλύβα και τι να κάνω να αρχίσω να ουρλιάζω να τους ξυπνήσω όλους για να με μαζέψουν; Ρεζίλι. Τη βρήκα. Σηκώθηκα άλλες δυο φορές μετά…», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια στον Μιχάλη Πλεμμένο.

«Έχασα 7 κιλά στο Survivor, έχω πάρει τα 4 σίγουρα. Τα παίρνεις πολύ εύκολα γιατί τρως ό,τι να’ναι, δεν σε νοιάζει. Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι για το δέρμα μου. Ο ήλιος έκαιγε όταν δεν έβρεχε, έκαιγε υπερβολικά. Έχω γεμίσει κάτι σπυράκια μικρά, περίεργα. Οι φίλοι μου που με είδαν μου είπαν πάλι καλά. Έκανα ενυδάτωση, μεσοθεραπεία. Και για τους μαύρους κύκλους, που δεν έχω, αλλά πιο πολύ ψυχολογικά. Ο κύκλος σταματάει και ακόμα δεν έχει φτιάξει, έχω θέμα. Έχω και ένα άλλο θέμα, πρέπει να κάνω και μία σαν εγχειρησούλα, επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι πολύ καλά. Έβγαλα κάτι σαν πολυποδάκι, κάτι μικρό, δεν είναι σοβαρό. Πήρα ένα χάπι για να μπορέσει να μου έρθει η περίοδος.»

«Είχαμε πρόβλημα με τη μνήμη. Εγώ δεν μπορούσα να θυμηθώ ανθρώπους που συναναστρεφόμουν τον τελευταίο μήνα. Είχα τεράστιο πρόβλημα, αλλά μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό από την αφαγία. Έχω οξεία τενοντίτιδα, αλλά επειδή ο γιατρός φοβήθηκε και για μηνίσκο και για κάτι άλλο, μου είπε κάνε μια μαγνητική να δούμε. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες. Τουλάχιστον 10. Το κουνούπι όταν γύρισα είδα ότι με είχε τσιμπήσει. Πήρα αντιβίωση και για αυτό. Καλά πάμε», είπε με πικρό χαμόγελο η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο: