Για την επιλογή του να μην συνεχίσει στο MasterChef έτσι όπως ήθελαν να το εξελίξουν μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Εμείς και στον Γιάννη Βίτσα αναφέρθηκε ακόμη στις δύσκολες περιόδους του παρελθόντος αλλά και στο πως κατάφερε να ορθοποδήσει.

«Δεν έχω καταφέρει να δω το MasterChef για τους δικούς μου λόγους. Πάρα πολλά βράδια όταν παίζεται είμαι στη δουλειά. Θεωρώ ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ σαν concept, οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν κάτι που τηλεοπτικά τα τράβαγε εμένα. Εγώ δεν διαφώνησα στο να έχει στοιχεία ριάλιτι. Αν αυτό ήθελαν να κάνουν, εγώ ήμουν οκέι με αυτό. Αυτό που είπα, είναι ότι εγώ σαν Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν μπορούσα να το κάνω αυτό το πράγμα εκείνη την χρονική στιγμή και σε συγκεκριμένο concept. Αν το concept ήταν διαφορετικό, μπορεί να μπορούσα. Ήταν ένα concept όμως που το υπηρέτησα πάρα πολλά χρόνια, άρα δεν μπορούσα να το υπηρετήσω αυτό το πράγμα.

Εγώ το «σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν ξέρω τον λόγο που το είπε. Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή την έκφραση, όπως δεν την έχω χρησιμοποιήσει 10 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις, άρα γιατί ξαφνικά να αλλάξω και να πω κάτι τέτοιο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε το βίντεο: