Στη "Φωλιά των Κου Κου" φιλοξενήθηκε ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Καλά με το καλημέρα θα πάμε στην Ντορέττα; Εσείς οι δύο είστε επικίνδυνος συνδυασμός. Τι έχουμε πάθεί… Αυτό δεν το περίμενα από εσένα πάντως. Είστε και φίλοι… Η Ντορέττα είναι ένας πάρα πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Αρκετά ενδιαφέροντα…» είπε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε και για το φημολογούμενο περιστατικό με φωτορεπόρτερ, λέγοντας πως είναι πέρα ως πέρα αναληθές. «Δεν τσακώθηκα. Εγώ ήμουν στα Μετέωρα όταν γράφουν πως έγινε. Δεν μπορεί να είμαι και στη Γλυφάδα και στα Μετέωρα. Είναι απ’ άκρη σε άκρη αναληθές.»

Όσο για το αν βρίσκεται σε σχέση, ο ίδιος λέει πως κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο τώρα καθώς οι μέρες του μοιράζονται σε Αθήνα, Μετέωρα και Κύπρο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο ευνοϊκά τώρα τα πράγματα ως προς το να δημιουργηθεί μια σχέση. Όταν είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι είναι λίγο δύσκολο και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι και ελέφαντας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε: