Οι φήμες που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό περί κρίσης στη σχέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν όταν εξαφανίστηκαν οι τελευταίες τους κοινές λήψεις, από τους λογαριασμούς τους στο instagram ενώ έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο.

Έγιναν ωστόσο προσπάθειες επανασύνδεσης του ζευγαριού, μάλιστα μεσολάβησαν αρκετοί κοινοί φίλοι τους, μεταξύ των οποίων και ο κομμωτής και make up artist, Δημήτρης Γιαννέτος. Όμως, φαίνεται πως όλες οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό, καθώς το ζευγάρι, όπως λέγεται, διαφωνεί σε ένα βασικό θέμα: Να συνεχίσουν ή όχι τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν στο περιοδικό Λοιπόν ο Πάνος Βλάχος εξακολουθεί να πιστεύει πως οι δυο τους μπορούν να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρο της £ιε6νούς καριέρας, από την άλλη όμως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει κουραστεί από τα αλλεπάλληλα κάστινγκ και τις δυσκολίες και επιθυμεί την Ελλάδα με το σκεπτικό πως αν και στη χώρα μας υπάρχει οικονομική κρίση ωστόσο οι ευκαιρίες, δουλειάς και για τους δύο θα είναι περισσότερες εδώ.

Η ηθοποιός φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, κάτι που φυσικά θα σηματοδοτήσει και το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο.  Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν πληροφορίες τη θέλουν έτοιμη για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα ακόμη και πριν από τις γιορτές του Πάσχα.