Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη για τον Τιμολέοντα Διαμαντή (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης κάθισε στον καναπέ των Κου Κου και αποκάλυψε πράγματα που δεν έχουμε δει στο MasterChef.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης αναφέρθηκε και στον Τιμολέοντα Διαμαντή υπερασπιζόμενος τον παίκτη που τουλάχιστον στα επεισόδια που προβάλλονται δείχνει να έχει ηγετικές τάσεις, αλλά και ισχυρή άποψη για τα πράγματα προβάλλοντας συνεχώς το «εγώ» του.

«Ο Τιμολέων ήρθε στο διαγωνισμό έχοντας κάνει μια προετοιμασία. Ο Τιμολέων πήγε, αγόρασε εξοπλισμό, ήταν σπίτι του, μαγείρευε έκανε πρόβες. Ήρθε coachαρισμένος για τον διαγωνισμό. Ήρθε για να πάει στον τελικό και να το πάρει. Γιατί να κατηγορήσεις κάποιον που μπαίνει με αυτή την ψυχολογία. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ ας πούμε ο τρόπος που ήρθα… έκανα κατευθείαν μετακόμιση από μια άλλη χώρα στον διαγωνισμό. Δεν με είδαν ούτε οι γονείς μου. Ήρθα πολύ απότομα.

Αντιλαμβανόμασταν όλοι ότι έχει ηγετικές ικανότητες και μπράβο του, άλλοι δεν τις έχουν. Και για την εμπειρία που έχει, γιατί δεν έχει τόσα χρόνια εμπειρίας όσα εγώ ή ο Αργύρης ή άλλα παιδιά, έχει λιγότερη σε χρόνια, αλλά είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Όταν μιλάμε μεταξύ μας, δεν είναι έτσι, είναι πολύ συζητήσιμος, κι όχι μόνο με την παρέα που υποτίθεται είναι οι Κόκκινοι, με όλους», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης. Εξάλλου ο ίδιος θα τον ήθελε στον τελικό απέναντι στον παλιό του συμμαθητή, Αργύρη Αγλαμίση για νικητή θα ήθελε τον δεύτερο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.