Ο Μιχάλης Σεϊτης μίλησε για την συμμετοχή του στο DWTS και την τελευταία χορογραφία που συγκίνηκε την κριτική επιτροπή.

Ήταν πολύ συγκινητική η χορογραφία σου. Είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;

«Θα μπορούσα να πάω και καλύτερα, γιατί κάποια στιγμή, επειδή ήμασταν ξυπόλυτοι, κόλλησε το πόδι μου και έχασα το βήμα. Αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το χάρηκα πολύ και, το πιο βασικό; πέρασα το μήνυμα που ήθελα».

Από πού αντλείς τη δύναμη σου; Τι σε εμπνέει;

«Από την πρώτη στιγμή μετά το ατύχημα προσπάθησα να κάνω και πάλι αυτό που αγαπώ, το τρέξιμο. Και πιστεύω αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο που είχα».

 Φαίνεσαι τόσο δυνατός, όμως δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε λυγίσει;

«Φυσικά, για όλους μας υπάρχει. Όμως στην περίπτωση του ατυχήματος στάθηκα πολύ δυνατός. Δεν είχα και το περιθώριο να λυγίσω νομίζω. Αν είχα λυγίσει, δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι τώρα».

 Και ο χορός είναι λίγο... πρωταθλητισμός;

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λίγο, είναι πολύ πρωταθλητισμός! Όλα τα ζευγάρια προσπαθούμε πολύ. Και ειδικά όσοι δεν έχουμε ξανακάνει χορό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μάθεις μια χορογραφία σε πέντε μέρες και να τη χορέψεις ποιοτικά».

Σου αρέσει τελικά ο χορός;

«Γενικά δεν κάνω κάτι που δεν μου αρέσει ή δεν το αγαπώ. Ο χορός είναι κάτι που σου βγαίνει αυθόρμητα, ακόμα και αν δεν ξέρεις να χορεύεις, όταν ακούς μια ωραία μουσική ή είσαι χαρούμενος. Τον έχω εκτιμήσει πολύ, χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω να χορεύω, που το ζω αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να το συνεχίσω και μετά το σόου, αν και μου φαίνεται αρκετά δύσκολο με το πρόγραμμα που έχω» εξήγησε στο Τηλέραμα.