Για τη συμμετοχή τους στο του Master Chef, μίλησαν στο περιοδικό 7μέρεςΤV, δύο παίκτες που συζητήθηκαν τόσο για τις επιδόσεις όσο και τη σχέση τους στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζόπουλο και την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη.

Κάνατε τον απολογισμό σας για τη συμμετοχή σας στο «Master Chef»;

 Βασίλης Χατζόπουλος: Το «Master Chef» ήταν το πιο συγκινητικό ταξίδι μου. Όπου και να πάω, ότι και να κάνω, θα το έχω απλά μαζί μου. θα μου μείνει αξέχαστη η εμπειρία στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά που μαγειρέψαμε για τα παιδιά. Δεν θα ξεχάσω την αγάπη και τις αγκαλιές που πήρα»

Ηλέκτρα Τσουρουνάκη: Από το «Master Chef» αποκόμισα περισσότερα απ' όσα περίμενα. Έμαθα σε μικρό χρονικό διάστημα σημαντικά πράγματα και δούλεψα κοντά σε επαγγελματίες και ανθρώπους που κέρδισαν την εκτίμηση μου και το σεβασμό μου»

Ποιο το επόμενο βήμα σας;

 Β.Χ.: Το επόμενο μου βήμα είναι να μεγαλώσω το... παιδί μου, που είναι ένα προσωπικό πρότζεκτ που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί, γιατί είναι γεμάτο με τη δίκη μας αισθητική, έρχεται από τον Βορρά, μυρίζει Θερμαϊκό και συναντάει τη δίκη μου οπτική γωνία στο φαγητό, καθώς υπάρχει και το κομμάτι της τέχνης»

Η.Τ.: Το επόμενο βήμα μου είναι να πάω σε μια σχολή μαγειρικής και να δουλέψω παράλληλα σε κάποια κουζίνα. Όλοι από κάπου ξεκινάνε»

Η ενασχόληση σας, πριν μπείτε στο διαγωνισμό, σε τι αφορούσε;

Β.Χ.: «Όταν έκανα την αίτηση, βρισκόμουν στη Σουηδία, σε ένα όμορφο εστιατόριο σκανδιναβικής γαστρονομίας, με θαλασσινά και οστρακοειδή. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μη δηλώσω συμμετοχή»

Η.Τ.:  «Ως παιδί εκπαιδευτικών επέλεξα το ΦΠΨ, στη Φιλοσοφική Αθηνών. Παρ' όλ' αυτά διαπίστωσα ότι η μαγειρική ήταν για μένα τρόπος έκφρασης. Ξεκίνησα λοιπόν να κοιτάζω σχολές μαγειρικής. Προέκυψε όμως το «Master Chef», μια ευκαιρία που πίστευα ότι θα μου έδινε πολλά εφόδια και δεν μπορούσα να αγνοήσω»