Τις σκέψεις τις και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο Survivor, αποκάλυψε η Ξένια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το παιχνίδι επιβίωσης.

Μιλώντας στο περιοδικό «People» η τραγουδίστρια των REC είπε: ««Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στην δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο Survivor ενάμισι μήνα. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα. Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το Survivor, της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μην με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση».

Όσον αφορά στο γεγονός πως τα ελληνικά της δεν ήταν άπταιστα και στο αν αυτό της δημιούργησε πρόβλημα, η Ξένια απάντησε: «Προς Θεού, ποτέ δεν μου έκαναν bullying στο Survivor γιατί δεν μιλούσα καλά τα Ελληνικά. Το γεγονός, όμως, πως τα ελληνικά μου δεν ήταν τόσο καλά, το διαπίστωσα μετά τις ψηφοφορίες, όταν έβλεπα τους υπόλοιπους να έχουν πιο διπλωματικό λόγο από τον δικό μου. Ορισμένες φορές, δεν μπορούσα να διατυπώσω αυτό που ήθελα με τις σωστές λέξεις. Και αυτό ίσως να παρεξηγήθηκε ορισμένες φορές».