Μιλώντας στο Down Town, ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε τις δυσκολίες που περνά στην ανάρρωσή του, αλλά και τις σκέψεις που έκανε λίγο μετά το τροχαίο.

“Αισθανόμουν ότι θα ζήσω, αλλά προετοίμαζα τον εαυτό μου για τα χειρότερα, ότι μπορεί να χάσω χέρι και πόδι. Αυτά σκεφτόμουν στο δρόμο για το νοσοκομείο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Παρακαλούσα να λιποθυμήσω για να μην πονάω άλλο" εξομολογείται.

Για τα δύσκολα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη (σε λεκάνη, χέρι και πόδι), αναφέρει: “Πριν από το χειρουργείο είπα στους γιατρούς “Είναι τα γενέθλια της μανούλας μου και θα ήθελα να της κάνετε το πιο μεγάλο δώρο. Να περπατήσω ξανά”…” και συνεχίζει: Το πρώτο χειρουργεία πήγε καλά, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάνηψης για μια ώρα περίπου δεν επανέρχονταν οι ζωτικές μου λειτουργίες, δεν ανέπνεα σωστά, δεν είχα καλή πίεση. Οι γιατροί ήταν έτοιμοι να με βάλουν στην Εντατική. Ευτυχώς στο τέλος επανήλθα”.

Όσο για την περίοδο ανάρρωσης που περνά τώρα ανέφερε: “Αυτήν τη στιγμή, επειδή έχω πολλούς πόνους. Το πρώτο πράγμα που λέω είναι “Θεέ μου, σε παρακαλώ, μην πονέσω απόψε μήπως και καταφέρω να κοιμηθώ λίγο παραπάνω”…”