Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για το διαζύγιό  του με τη Φαίη Σκορδά, που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες, ενώ αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν με την πρώην σύζυγό του σε κάτι τηλεοπτικό.

Για το διαζύγιο:

«Δεν έχει βγει ακόμα. Τις επόμενες μέρες θα βγει το διαζύγιο. Αλλά είναι προσωπικά θέματα αυτά. είναι κάτι τυπικό. Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 χρόνο. Ούτε καν ξέραμε πότε θα βγει το διαζύγιο. Δεν μας εμπόδισε το τυπικό του κομματιού άμα θέλαμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Έχουμε χωρίσει. Η ουσία μετράει στους χωρισμούς, όχι το τυπικό. Δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου αν αυτό με ρωτάτε. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα την προχωρήσω. Μπορεί και να μην την προχωρήσω. Μπορεί να μείνει στάσιμη εδώ που είναι.»

Για το εάν θα έκαναν ξανά εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά:

«Επαγγελματικά με τη Φαίη ταιριάζουμε πάρα πολύ. Το έχω ξαναπεί. Και η μαγιά του Πρωινού, της επιτυχίας της κοινής ήταν ότι ήμασταν δύο επαγγελματίες με μια πορεία που είχαμε ίδιο τρόπο σκέψης στα πράγματα, για αυτό και δεν τσακωθήκαμε και ποτέ. Κι αυτό το πράγμα μας έκατσε. Αλλά όταν πια ξέραμε ότι θα χωρίσουμε ήταν… δηλαδή θα μπορούσαμε να μείνουμε κι άλλο χρόνο μαζί, δεν θα ήταν σαν να ξεπουλάμε την προσωπική μας ζωή;»

Δείτε το βίντεο: