Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ, βρέθηκε χθες η Βιβή Μαστραλέξη.

Mε ανάρτηση της στο facebook η τραγουδίστρια τονίζει ότι τρομοκρατήθηκε από την παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα, λοιπόν, βρέθηκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που κάποιοι διαδήλωναν κάτι για τον ΠΑΟΚ που ούτε ξέρω τι, γιατί δεν ασχολούμαι. Κάναμε αναγκαστική αναστροφή γιατί αυτοί πεταγόντουσαν πάνω στα αυτοκίνητα και προκαλούσαν γενικότερα πανικό ,στους τυχαίους περαστικούς ,που καθένας από αυτούς μπορεί να είχε το άρρωστο παιδάκι του ή κάποιο λόγο σοβαρής ανάγκης. Εγώ ,προσωπικά ,τρομοκρατήθηκα και χαλάστηκα. Είναι επίπεδο αυτό; Είτε ΠΑΟΚ είτε οποιαδήποτε ομάδα. Έτσι είστε φίλαθλοι; Τι σχέση έχουν τα παράπονα σας με τους τυχαίους περαστικούς; Κρίμα γι'αυτή τη κατάσταση. Αηδία. Αυτοί παίρνουν τα χρήματα και εσείς σκοτίζεστε και ενοχλείτε τον κόσμο…Δεν είμαστε καλά. Αν θέλετε να εκτονωθείτε μη βρίσκετε τέτοιες δικαιολογίες για να βγαίνετε και να τραμπουκίζετε τον κόσμο. Πάτε για τρέξιμο! Μάθετε επιτέλους να είστε φίλαθλοι.», έγραψε η τραγουδίστρια.