Πηλενόπη Αναστασοπούλου: Ονειρεύομαι να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι µε τον άντρα µου

|
THESTIVAL TEAM

Η παρουσία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου δεν περνά απαρατήρητη. Είναι σέξι, είναι παθιασµένη σε ό,τι κάνει και φέτος έχει κερδίσει το κοινό για µια ακόµη φορά µε την ικανότητά της στο παρκέ του «Dancing with the stars 6».

Αν και µετράει αρκετές κατακτήσεις στην επαγγελµατική της πορεία, τη µεγαλύτερη χαρά την εισπράττει από τον σύζυγό της, τον ροκ µουσικό Φώτη Μπερνάρντο, και την κόρη τους, Λυδία, η οποία είναι µόλις δύο ετών, και -όπως λέει- ανυποµονούν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί. Η αντισυµβατική ροκ εικόνα που την ακολουθούσε έχει δώσει τη θέση της σε αυτήν µιας κατασταλαγµένης γυναίκας, που βάζει πάνω από όλα την οικογένειά της.

«Μου άρεσαν οι ανατροπές όταν ήµουν πιο µικρή, πριν παντρευτώ. Από τη στιγµή που κατασταλάζεις µε έναν άνθρωπο και κάνεις οικογένεια, όλα αυτά αλλάζουν. Δεν έχω αυτή την ανάγκη πια. Δεν νιώθω την ανάγκη της αλλαγής, ούτε του να αποδείξω κάτι, ούτε του να έρθει κάτι καινούργιο. Ο,τι καινούργιο θα ήθελα να έρθει στη ζωή µου θα ήθελα να έρθει για όλους. Να κερδίσω το ΛΟΤΤΟ, για παράδειγµα. Να µας γίνει µια πρόταση να µετακοµίσουµε για λίγο στο εξωτερικό για να κάνουµε µια ταινία. Αλλά όλοι µαζί! Δεν µπορώ να δω τον εαυτό µου ως µονάδα πια. Δεν θέλω! Ονειρεύοµαι να κάνουµε ένα µεγάλο ταξίδι µε τον άντρα µου, τέτοια πράγµατα, αγαπησιάρικα», λέει στη Real η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.