Θύμα απάτης μέσω τηλεφωνικού μηνύματος έχει πέσει η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.  Άγνωστος, χρησιμοποίησε προσωπικά και επαγγελματικά της στοιχεία, στέλνοντας μήνυμα σε πρώην παίκτη του Survivor, προκειμένου να τον προσκαλέσει στην εκπομπή που παρουσιάζει στο ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο.

Ο επιτήδειος, χρησιμοποίησε ως όνομα αποστολέα τον τίτλο της εκπομπής της, «Ooh La la!», ενώ στο κείμενο έγραψε το προσωπικό κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστριας και το ονοματεπώνυμο της, ώστε ο παραλήπτης να επικοινωνήσει μαζί της.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που έλαβε ο πρώην παίκτης του Survivor, Γουίλι, ο οποίος και ενημέρωσε την παρουσιάστρια, η οποία έως τότε δεν γνώριζε το παραμικρό.  

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Αλέξανδρος Φάρος με δήλωση του στο protothema επεσήμανε ,μεταξύ άλλων, πως η Σάσα Σταμάτη επιφυλάσσεται της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός της.

«Η εντολέας μας κα Σάσα Σταμάτη, μας ενημέρωσε πως επικοινώνησε μαζί της πρώην παίκτης του Survivor, καθώς φέρεται να έλαβε SMS από αποστολέα με το όνομα «Ooh la la», δηλαδή την εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μεταξύ 14:30-16:30, καλώντας τον να παρευρεθεί σε αυτή και μάλιστα, γνωστοποιώντας τον προσωπικό τηλεφωνικό αριθμό της. Η κα Σταμάτη αρνείται παντελώς την αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος, θεωρεί αυτό ως απατηλό και επιφυλάσσεται της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή: protothema.gr